Jump to content

Не мога да направя архив


rkivanov

Препоръчани публикации

Здравейте,

 

Използвам StoreHouse Light версия 2.8.1. обемите на фирмата са изключително малки и вашия продукт с този лиценз върши отлична работа.

Използвах DropBox за съхранение на данните. DropBox има функция за представяне на cloud storage като локален диск. Това и използвах. Поради проблеми със синхронизацията на DropBox деинсталирах приложението и го инсталирах пак. От тогава при опит за архивиране ми дава грешка че не е успяло да създаде архив. Настройките за архив бяха върху локалния път към DropBox фолдер.

В предните верции имаше управлние на архива или нещо подобно, с което решавах подобни проблеми. Сега не го намирам. Как да постъпя? Старите архиви са налице в DropBox и StoreHouse Light работи в момента само не мога да архивирам.

 

Бих Ви благодарен за помощта!

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

вероятно след преинсталацията на DropBox, пътят към папката, която се синхронизира с тази услуга се е променил, но промяната не е отразена в StoreHouse LITE и програмата не е в състояние да създаде архив в старото местоположение. Ако това е причината за проблема, можете да го решите като зададете ръчно пътя, в който желаете да се създават архивите. Това става чрез менюто "Настройки" - "Предпочитания на потребителя и общи настройки". В раздела "основни настройки" ще намерите опциите за архивиране, чрез които можете да изберете новия път.

 

Поздрави,

Иван Тодоров

Link to comment
  • Администратор

Дано да съм успял да помогна. Ако проблемът не се реши по този начин, пишете отново - ще помислим за други начини за справяне.

Link to comment

Присъедини се към разговора

Можеш да публикуваш сега, а да се регистрираш после. Ако имаш акаунт, Влез сега за да публикуваш със своя профил.
Забележка: Преди да се покаже, публикацията ще бъде прегледана от модератор.

Гост
Отговорѝ в тази дискусия...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...