Jump to content

Относно Версия 2.7


flex

Препоръчани публикации

Искам да изкажа ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ!

 

Изключително полезни промени, някой от които бяхме дискутирали без никакъв ангажимент преди няколко месеца. Не съм си и представяла, че ще бъдат взети под внимание. Нямам думи. Това е огромна по обем работа, която сте извършили. Изключително благодаря.

 

Хубав ден, благодаря, че направихте моя прекрасен.

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

 

Благодаря Ви и аз, че отделихте от времето си, за да споделите своите впечатления. Радвам се, че с новата версия съм успял да Ви зарадвам. Ако имате някакви забележки към тази версия или пък предложения за следващите версии, можете да ги изпращате :)

 

Желая Ви успех!

 

Поздрави,

 

Иван Тодоров

Link to comment

Здравейте, искам и аз да изкажа впечатленията си от новата версия. Страхотна визия и значителни промени. Радвам се, че работите с цел усъвършенстване на програмата и улеснение на потребителите. Промяната с бързото визуализиране на издадените документи с десен бутон е чудесно улеснение и пестене на време. Като ваш клиент мога да Ви дам едно предложение ако е възможно, разбира се. Става въпрос за модул "Прехвърляне", при зареждане на вече направени трансфери в прозореца да се показва и "Основание за прехвърляне". Това би било голямо улеснение при търсенето на даден трансфер, примерно по коя фактура е направен. Благодаря Ви за чудесната версия. Поздрави и успех!!!

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

благодаря за отзивите и за предложението за добавяне на основанието за прехвърляне към този списък. Можете да разчитате, че ще бъде направено.

 

Поздрави,

 

Иван Тодоров

Link to comment

Здравейте,

мисля, че или инструкцията за ползване на флашка е остаряла или тази версия не записва базата в същата папка.

Какво трябва да се направи за мобилност на данните?

 

Относно визията... наистина е много по-добра!

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

да, директорията по подразбиране за съхранение на данните вече е друга. Ще цитирам написаното в анонса към тази версия:

 

 

Важно за потребителите на по-стари версии на програмата: Стандартният път към базата данни е променен. Предишните версии на програмата съхраняваха данните си в папката, в която е инсталиран продуктът (това обикновено е папката C:\Program Files (x86)). Считано от тази версия базата данни вече ще се съхранява по подразбиране в папката "C:\ProgramData\StoreHouse" (за потребители на Windows 10/8.x/7/Vista) или "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\StoreHouse" (за потребители на Windows XP), освен ако потребителят не е определил собствен път за съхранението й. При стартиране на програмата, ако потребителят няма необходимите права за четене и запис на данни в инсталационната папка, но програмата открие в нея съществуваща база данни, StoreHouse автоматично ще изпълни процедура по преместване на базата данни в новото й стандартно местоположение (освен в случаите, при които базата се намира в път, определен от потребителя). Процедурата е напълно автоматизирана и не изисква действия от страна на потребителя.

 

Инструкциите за ползване от флашка са все още актуални в по-голямата си част, но скоро ще бъдат актуализирани, за да отразяват някои особености на новата версия, като най-важната е, че в папката C:\ProgramData\StoreHouse\ не трябва да съществува база данни на StoreHouse PRO, ако ще ползвате програмата в Portable режим на този компютър. В противен случай програмата ще зареди нея, вместо базата данни в папката с изпълнимия файл.

 

Поздрави,

Иван Тодоров

Link to comment

Присъедини се към разговора

Можеш да публикуваш сега, а да се регистрираш после. Ако имаш акаунт, Влез сега за да публикуваш със своя профил.
Забележка: Преди да се покаже, публикацията ще бъде прегледана от модератор.

Гост
Отговорѝ в тази дискусия...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...