Jump to content

Искам да благодаря


Данаилов

Препоръчани публикации

Здравейте, току що свалихме програмата и започнахме да я разучаваме. Много сме доволни от това, което показа дотук. Тъй като нямаше такава тема реших да я направя аз и да Ви благодаря г-н Тодоров.
Link to comment
 • Администратор

Здравейте г-н Данаилов,

мога да бъда единствено радостен от факта, че програмата Ви допада, и тъй като положителните коментари обикновено се спестяват, аз също на свой ред Ви благодаря за това, че отделихте от времето си, за да напишете няколко добри думи за продукта.

 

Желая Ви успешна работа с програмата, а ако в процеса на използването й възникнат въпроси, или срещнете някакви затруднения, този форум е мястото, в което можете да ги споделите.

 

Поздрави,

Иван Тодоров

Link to comment
 • 1 month later...
 • 1 month later...

Изглежда улисани в работа с качествения продукт наистина сме забравили да благодарим за добре свършената работа.

БЛАГОДАРЯ!

С нетърпение очаквам по-нататъшното развитие на продукта.

Успех!

Link to comment
 • 2 months later...
Още малко ще я тествам и я купувам. Страхотна програма. Ориентация, функционалност, елементарна и удобна за работа. Наистина страхотен продукт в съотношение цена/качество. Продължавайте с надстройката, подобренията и успех. :D
Link to comment
 • 1 year later...

Здравейте, искам да изкажа благодарност към Екипа създал StoreHouse Pro, вече цяла година нямам никакви проблеми със софтуера, работих под XP минах под Vista сега сме с WIN7 и нямам дори и едно забиване или един проблем с който мога да се оплача а това с друг тип софтуер не ми се е случвало, Собственици сме на магазин за компютри и предимно сервиз извършваме, толкова софтуер ни е минал през ръцете , но като тази програмка лека така динамично и приятелски настроена при това на български рядко се среща. Искренно се надявам всички да са на моето мнение и предлагам в тази тема , всеки доволен да остави по едно Благодаря. Успех! Все така и за напред да имате само доволни клиенти :)

 

Поздрави: Велислав Великов

Link to comment
 • Администратор

Здравейте г-н Великов,

благодаря Ви за хубавите отзиви и пожелания. Надявам се, че и бъдещите версии на продукта ще запазят доброто впечатление, което виждам, че е оставила програмата у Вас.

 

Поздрави,

Иван Тодоров

 

Link to comment
 • 1 month later...

Аз също съм доволен и това е малко казано.

Поддръжката е страхотна, при възникване на проблем или въпрос от наша страна се реагира както се казва мигновено.Програмата е лека и след "привикване" с нея се работи с лекота. Тоест типа и е точно "user friendly" :)Реших също да напиша едно Благодаря защото знам колко е важно да знаеш че това което правиш е оценено.

Тук в Б-я мисля се скъпим на отзивите, казвам го от опит ;)

 

Поздрави!

Даниел

Link to comment
 • 2 months later...

Здравейте, днес преинсталирах на една от работните станции софтуера и видях темата. От името на малка дистрибуторска фирма също Благодаря за хубавия продукт, мигновенната реакция при въпрос и професионалното отношение.

 

Поздрави,

Никола :)

Link to comment
 • 2 years later...

Здравейте!

И аз искам да изкажа своите благодарности за програмата,която сте създали. Работя съвсем от скоро с нея, но според мен е страхотна. Честно казано, не съм очаквала толкова бързо да се отреагира при възникнали въпроси - понякога човек наистина няма време да търси всичко в инструкциите.

 

Благодаря

Поздрави

Милка Вълчева

Link to comment
 • 3 weeks later...

Здравейте,

Споделям мненията на всички в тази тема. От 2 години работя с въпросния продукт и съм много доволен.

Благодарности на екипа също и за безрезервната отзивчивост.

 

Успешен ден !

Румен

Link to comment
 • 1 month later...

Здравейте!

 

Ползвам продукта от повече от 2 години и съм изключително доволен! Уникално лесен за работи и достатъчно функционален. Техническата поддръжка наистина е на ниво! Поздравления!

 

Ивайло Ненчев

Link to comment
 • 4 weeks later...
От няколко дни работя с програмата и искам да изкажа благодарността си за това, което сте създали.Изключително е полезна възможността за експорт от и към Ексел.Благодаря! Желая Ви много здраве и успехи!
Link to comment
 • 1 year later...
 • 6 months later...

 Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен. Изтеглих си LITE версията и съм много очарован от лекотата и възможностите, който предлага. Желая Ви успехи във всяко ваше начинание!

 

Антон Костадинов-"Тексохарт"ЕООД

 

п.п Обещавам да не задавам повече тъпи въпроси във форума, а ще чета внимателно инструкциите-те са достатъчно подробно написани :D :D :D

Link to comment
 • 1 year later...

Здравейте!

Искам и аз да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Вас, г-н Тодоров, и на Вашият екип за прекрасно свършената работа. Използвам от няколко месеца Вашият продукт StoreHouse LITE и съм очарована от приятният интерфейс и лекотата, с която работя. Поздравявам Ви! Ако в бъдеще създадете продукт за ФРЗ и Личен състав, ще бъда от първите, които ще се абонират. 

С пожелания за все така спорна работа!

 

Нина Кършакова

"ЕЛМОНТ-Д.К."ЕООД

гр.Стара Загора

Link to comment
 • 1 year later...

След много търсене в нета, най-после май попаднах на това, което ми трябва. Чудесен интерфейс, много добре структурирана и разбираема програма. Започнах да я разучавам с лекота тъй като всичко е обяснено изчерпателно и с богат снимков материал. Производител съм на хлебни изделия и закуски и досега не бях срещала складова програма с разходни норми за произвежданите изделия. Могат да се поддържат няколко склада и обекта, да се правят ревизии и всякакви справки, които са ми важни. Пробвала съм разни други програми, но или са тежки и тромави или не предлагат формиране на произведено изделие по зададен разход на материали. И всичко намаля автоматично в склада. Има проследяемост на всичко. Благодаря  на целия екип за добре свършената работа! Надявам се да работим за в бъдеще. :) :) :)

Link to comment

Здравейте,

Искам да Ви благодаря за хубавата програма.Използвам StoreHouse повече от три години.Случайно попаднах на  нея търсейки из интернет.Нямах опит с други складови програми, но още с първите стъпки бях удивен от лесната работа с програмата.Не съм си правил опит да я сравнявам с други складови програми, тъй като всичко , от което имах нужда го намерих във Вашата програма.До момента  ползвах периодично StoreHouse Lite,но работата ми вече налага всекидневното й ползване.Това ме мотивира да премина към пълната версия.Фирмата ни е вносител на консумативи за машиностроенето и складовата Ви програма ни върши добра работа.Работа с продукта е лесна и вече предпочитана от повечето ни колеги.Когато сме имали проблеми или нужда от някакво разяснение отговори сме намирали във Вашия  форум.

Благодарим на екипа създал програмата.

Link to comment

Присъедини се към разговора

Можеш да публикуваш сега, а да се регистрираш после. Ако имаш акаунт, Влез сега за да публикуваш със своя профил.
Забележка: Преди да се покаже, публикацията ще бъде прегледана от модератор.

Гост
Отговорѝ в тази дискусия...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...