Jump to content

Поле за гаранцонен срок при въвеждане на нов артикул с гаранционен срок от доставчик


hexcode

Препоръчани публикации

Здравейте, искам да попитам къде може да се въведе гаранционен срок при въвеждане на нов артикул (примерно 12М/36М и тн.).Евентуално в някое друго поле ако може да се използва.В момента използваме полето за допълнително описание,но при пускане на гар карта с няколко артикула,всеки от тях е с различен гаранционен срок, няма как да се види колко е гаранцията на всеки артикул поотделно за да се въведе.Би било добре да има допълнително поле за гаранцията (или къстъм универсално поле) което да се вижда при създаване на нова ГК.

Поздрави

Link to comment
  • Администратор

Здравейте,

Можете да използвате полето за локация, ако то няма някакво друго приложение при Вас, и ако предпочитате да пазите тази информация в базата данни. Полето за тегло, което приема само числови стойности, също е вариант.

Иначе добавянето на бутон за бърз достъп до пълните данни на стоката (като бутоните, които са вече налични в модулите за доставки и продажби), вероятно значително ще улесни извършването на справки за срока на гаранцията. Поне, докато в програмата бъде добавен реквизит, позволяващ да се попълва и съхранява такава информация за всяка стока. Ще имам грижата, да го добавя към програмата съвсем скоро.

Ако горните варианти не са подходящи, можете да използвате и възможността за прикачане на файл с допълнителни технически данни към артикулите и в него да записвате (респективно - да правите справки при показване на екрана на стоката) за допълнителни параметри на артикула, които не са обхванати от възможностите на програмата.

Поздрави,

Иван Тодоров 

Link to comment

Присъедини се към разговора

Можеш да публикуваш сега, а да се регистрираш после. Ако имаш акаунт, Влез сега за да публикуваш със своя профил.
Забележка: Преди да се покаже, публикацията ще бъде прегледана от модератор.

Гост
Отговорѝ в тази дискусия...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...